Tentoonstelling

Zelfs tijdens was er tijd voor quilten. Ongetwijfelt viel niet alleen hier de nieuwe quiltnieuws vorige week op de mat. Daarin las ik dat er in de bibliotheek in Harderberg 2 augustus een tentoonstelling is van werken van Janny de Jong-van de Merwe. Terwijl Theo, Marrigje en Dirk-Jan op jacht gingen voor een korte broek voor Theo, zijn Miems en ik de bieb onveilig gaan maken. Klik hier om de door mij gemaakte foto’s te bekijken. Ik heb niet alles gefotografeerd. Het grappig om te zien dat het kleurgebruik behoorlijk verschillend was, ook het gebruik van een echte spin en vlinders op de quilts vond ik erg leuk.  Een leuke bonus in een weekend waarin ik dat niet had verwacht.

Tijdschrift_002 I went to a quiltshow in a library. I got the info out of this magazine. Klik here to see my photo’s.