Update.

Het is weer de eerste van de maand. En dan geef ik weer een update van de NYB-quilt. Tussen alle andere blokken door heb ik toch nog 1 blok van de NYB-quilt gemaakt. Er liggen nog 9 blokken te wachten, maar ik ben in ieder geval weer een stapje verder. Wil je de rest van de blokken en de ontstaan geschiedenis van deze quilt zien? Klik dan hier.

Quilten 001

The first of the month again. Time to give an update on the NYB-quilt. Between all the other blocks, I got 1 block done. I have still got 9 blocks to go, but I am also one step closer to the finish line.  Intrested in the history of the quilt and the other block? Click here.

 

Groetjes Helma

2 gedachten aan “Update.”

  1. Hoi Helma, wat een mooi blok is het overigens geworden …..kun jij goed ! Ik heb met zoiets toch wel mijn problemen en ben zo laf om er niet aan te beginnen .En ik vind het mooi …!!!Groetjes , Rini

  2. Hallo Helma, las op quiltned dat je verder was gegaan aan je NYB. Ik was in die groep en heb mijn quiltje vorig jaar al afgemaakt, ik had 9 blokken en daar een rand om gezet, was heel leuk geworden hoor. Volgens mij was ik dus een van de eerste (en misschien wel enige) die het quiltje afhad??.. sterkte

Reacties zijn gesloten.