Ingeving

Gisteravond  had ik ineens een ingeving. Waarom zou ik die logcabin blokken eigenlijk af werken tot een rechthoek. Een driehoek is toch ook leuk. En dat geeft weer heel ander mogelijkheden. Vanmorgen gelijk naar het kopierapparaat in de supermarkt en daarna wat knippen en plakken. Toen nog een keer terug naar de supermarkt voor nog meer kopiexebn.  Dit was de eerste opzet in verschillende variaties.

8A93BDA7-650E-4859-17C6-A245A0167D6Fwallpaper

Gelijk ben ik fanatiek aan de slag gegaan met de nieuwe lay-out. Hier vier andere mogelijk heden. Ik wil er nog een nachtje over slapen, maar ik nu al een duidelijke voorkeur. Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden, dus graag commentaar/suggesties.

7B4DA636-28A1-2C4B-CB37-CE261CA84FA1wallpaper Nog even voor de duidelijkheid.De witte vlakken (achtergrond) worden straks gemaakt van zwart gemeleerde stof.  De gekleurde vlakken worden straks uitverschillende stofjes van dezelfde kleur opgebouwd van licht naar donker ingevuld.  Is dat zo duidelijk??

Groetjes Helma

Please use the translate button.  

Eén gedachte over “Ingeving”

  1. Ook een leuk idee!
    Ik heb inmiddels wel verschillende copietjes gemaakt van het blad wat je mij stuurde, maar verder nog niks.
    Heb wel mijn molentje van de prikborddag af gemaakt. (hehe ;))
    Vanavond nog even de rand zomen!

    groetjes, fijne zondag!

Reacties zijn gesloten.