Nog een giveaway en meer….

Het is niet te geloven. Er is nog een blog dat een accuquilt apparaat weg geeft. Klik hier als je ook een kansje wil wagen bij Canton Village Quiltworks. Hier nog even een plaatje van het apparaat.

Accuquilt 176

En dan… Morgen start de restaurantweek. De hele week kan je bij de deelnemende restaurants voor een schappelijk bedrag een bijzonder drie-gangenmenu bestellen. Je moet wel even via de site van de restaurantweek reserveren. Er doen 1250 restaurants mee verspreid over heel nederland. Klik hier als je ook wil genieten. Je kan kiezen in welke regio je uiteten wil, dus dat is lekker makkelijk. Zelf ga ik morgen met Theo en Marrigje nogmaals genieten van de Hemelse Modder. Dat is de vorige keer goed bevallen. Hier lees je mijn verslag je van dat bezoek.

GroetjesHelma

Please use the translate button.