Lapjes…..

Wat doe je als het te warm is om een jasje af te biezen? Op het programma stonden verschillende dingen. Een daarvan was het uitzoeken van de te gebruiken lapjes voor de Log Cabin with a Twist. Het ontwerp heb ik gekozen uit alle tekeningen die ik hier heb laten zien. Welke het is, houd ik nog even geheim. Wel laat ik de lapjes die ik ga gebruiken zien. Omdat het er zoveel zijn, heb ik ze per kleur maar even in een zakje gedaan. Anders moet straks weer het wiel uitvinden, bij het maken van de blokken.

Lapjes 001

What do you do when it is to hot to sew by hand? Well, I could had several things to choose from. I decided to sort out which fabrics I was gone use on the Log Cabin with a Twist. I am gone make one of the lay-outs I showed here. Which one I'll keep to myself for now.

Groetjes Helma