Verder broeden..

Toen ik vorige week zondag de lapjes voor de Log Cabin with a twist had uitgezocht, ging ik ervan uit de alle voorbereidingen nu klaar waren. Toen ik vandaag de tasje aan het quilten was, keek uit op het door mij gekozen ontwerp. En dat bleek heel gevaarlijk. Ik broeden namelijk toch verder en dit is het resultaat. Weer vier nieuwe variaties en voor een vijfde moet ik eerst weer naar de supermarkt voor een paar kopiexebn. En dan nu de grote vraag welke zal ik nu gaan maken. Als het zo mooi wordt als nu in mijn hoofd, ga ik voor het vijfde ontwerp. Wat kan een mens zichzelf gek maken.

E504593C-41CC-4093-DB18-D4637FAA3446wallpaper
While I was quilting today, I could see my lay-out for the log cabin with a twist, out of the corner of my eye. I got me thinking and finally I took pen and paper, and made some more designs. There is a fifth one brewing, but I ran out of paper, so I have to wait. I am still not sure which one I am gone make, probably the one I am stil mulling about. O, I am driving myself crazy!

Groetjes Helma 

2 gedachten aan “Verder broeden..”

  1. Het lijkt me DE manier om te weten wat je uiteindelijk zult gaan doen !
    Maar je moet wel heel veel kleuren en daar moet je toch wel van houden….
    Gr. R.

Reacties zijn gesloten.