Een jaar geleden….

Het is vandaag een jaar geleden dat ik dit weblog startte. In dat jaar heb ik 380 berichten geschreven en kreeg ik ruim 350 reacties.

Om dit te vieren, verloot ik een aardigheidje onder die lezers die op dit bericht een reactie achterlaten.

Wat geef ik weg? Okxe9, een kleine tip. Oranje!!!!! En ook niet quilters kunnen dit gebruiken.  Dat zijn gelijk al twee tips.

VraagtekenHP

Laat een reactie achter bij dit bericht. Vertel me daarin wat je vindt van mijn weblog.

Je hebt tot middernacht z0ndag 19 September de tijd om te reageren.

Give-away. Today a year ago I started this blog. Leave a comment below this message. Tell me what you think about my blog and you can win a mystery-price. Here's just a little hint. Orange!!!! And this price is also usefull for non-quilters.

Groetjes Helma

9 gedachten aan “Een jaar geleden….”

 1. Hallo Helma,
  Hier even mijn reactie. De bovenkant van je weblog, met die mooie details van een quilt, nodigt gelijk uit om verder te lezen. Je hebt een mooie kleurrijke weblog en een leuk verhaal.
  Ik wens je nog veel succes verder met het quilten en het schrijven.
  Hartelijke groeten,

  Adri Dekker

 2. Helma, gefeliciteerd met het 1-jarig bestaan van je weblog. Het is een gezellig blog, ik kom er regelmatig een kijkje nemen.
  Groetjes van Joke

 3. Ik pak af en toe een weblog er uit anders wordt het mij te veel en zit ik de hele dag weblogs tekijken en kom niet meer aan mijn werk toe.Maar die van jou en nog 4 anderen pik er heel vaak uit gewoon omdat ik het een leuke weblog vind en je hele mooie dingen maakt. Gefeliciteerd met het 1-jarig bestaan. Carla

 4. Een jaar alweer: de tijd vliegt. Gefeliciteerd met dit eerste jubileum: dat er nog maar vele mogen volgen. Veel quilt- en blogplezier.

 5. Ha Helma, leuk dat je alweer je eerste jubileum viert en het nog wilt delen met ons ook. Je hebt een gul hart, dat heb ik al eens mogen ervaren toen je me een zelfgemaakt zonnetje stuurde, waarvoor nogmaals mijn dank, hij kwam precies op het juiste moment!
  ga vooral door met bloggen, gezellig.
  groetjes Marja1962

 6. Helma
  Gefeliciteerd met je eerste blog verjaardag en ik hoop dat er nog vele mogen volgen want ik lees je verhalen zeer graag en omdat ik het mis om ze in het echt te horen.
  Veel plezier vandaag in Deventer en ik hoop je affo Crown nog eens in Veldhoven te zien. Verder ben ik heel benieuwd naar jouw Twist foto`s groetjes Jitske

 7. Gefeliciteerd met je met je blogverjaardag ,was op zoek naar twisted logcabin en kwam via google bij jou terecht . je hebt een leuke blog en mooie foto,s.ik kom hier nog wel weer terug. groetjes miny

Reacties zijn gesloten.