Pincushionswap vervolg

Toen ik me opgaf voor deze swap, dacht dat ik alle tijd zou hebben om een leuk speldenkussentje te maken. En dan is ineens de tijd voorbij gevlogen en heb ik nog een weekend de tijd om iets in elkaar te freubelen. De afgelopen weken heb ik wel op een goed idee lopen broeden. Dus er is een plan. Nu nog even uitvoeren. Ik heb al stofjes bij elkaar gezocht. De foto daarvan is het enige wat ik zal laten zien tot a.s. zaterdag. Dan is het de bedoeling dat iedereen die meedoet een foto van het eindresultaat op zijn of haar blogje laat zien. En dan nu aan de slag.

Oneblockwonder 003 

It is still a secret project. My swappartner can't now what kind of pincushoin I am gonna make. These are the fabrics I am gonna use. Next saturday will be the big reveal.

Groetjes Helma

Eén gedachte over “Pincushionswap vervolg”

  1. Ik ben benieuwd.
    Je kunt natuurlijk ook naar het Quiltcafxe9 van Ineke Vaillant bij Marina gaan op 6 november. Daar gaan we dan een wel heel leuk speldenkussen maken……

Reacties zijn gesloten.