Neveneffect

Als ik me niet lekker voel, kom ik mijn bed niet uit. Naast veel slapen en woelen, heb ik toch mijn boek uitgelezen en ben zelfs in een nieuw boek begonnen. Het is een boek waarvan ik de verfilmming al gezien heb. De eerst pagina's van het boek lezen lekker weg. Ik ben benieuwd wat ik beter vind het boek of de film. Vooralsnog is het nog geen duidelijke voorkeur. En welk boek gaat het om zul je zeggen. Dit is de voorkant. Geen luchtig onderwerp.

The-boy-in-the-striped-pyjamas-book 
Groetjes Helma

Please use the translate button.

Eén gedachte over “Neveneffect”

  1. Hoi Helma,

    Ik heb zowel het boek gelezen als de film gezien (ook in die volgorde). Beiden indrukwekkend. De film vond ik zeker net zo goed als het boek. Soms kan een film tegenvallen na het lezen van een boek, maar in dit geval was ik niet teleurgesteld. Heb ook het boek “haar naam was Sarah” gelezen en twijfel of ik nu naar de film zal gaan. Het boek vond ik fantastisch.

    Wat ben je lekker aan het quilten, mooie projecten! Fijne feestdagen. Het virtuele estafettestokje heb ik overgenomen.

    Hartelijke groet, Inge Bakker

Reacties zijn gesloten.