Verjaardagsdiner.

Binnen onze familie worden verjaardagen eigenlijk altijd thuis gevierd. Dat betekent altijd bedenken wat je wil koken, boodschappen doen en dan in de keuken aan de slag. Dit jaar heb ik echter gekozen voor een andere aanpak. Met mijn ouders, broers en zussen en hun partners ben ik lekker naar een restaurant geweest. Dit vonden wij op ons bord.

Vrejaardag 015a 
En na dit heerlijke voorgerecht volgde een keuze uit twee hoofdgerechten.

Vrejaardag 018a 
Vlees of Vis

Vrejaardag 019a 
En als dessert kregen we een Syllabub. Wat??? Het is een klassiek engels dessert met room. Heerlijk!

Vrejaardag 020a

Het was een fantastische avond met heerlijk eten en aangenaam gezelschap. Een betere afsluiting van een verjaardag had ik me niet kunnen wensen.

Groetjes Helma

Please use the translate button.