Strippen

Het is even niet mogelijk om te laten zien waar ik aan werk. Het gaat om geheime projecten. In de toekomst zal ik jullie natuurlijk op de hoogte brengen, maar dat zal nog een paar weken duren. Wat ik nu wel al kan laten zien, is de foto's van Miems strips and curves quilt. Ik heb een collage gemaakt van alle foto's bij elkaar. Je kan dan zien hoe we hebben lopen stoeien met de lay-out.

33629DD3-D3F1-B4AB-EA6B-7A0E35D3225Dwallpaper 
I am working one a few secret projects, so no pictures for now. Above you can see the progress Miems made on her strips and curves quilt. It was a lot of fun to play with the layout.

Groetjes Helma

Eén gedachte over “Strippen”

  1. Dat heb je maar weer leuk gestoeid. Die strippentoestand van Miems ziet er gaaf uit, doe je haar mijn complimenten en groeten?

Reacties zijn gesloten.