Geen grapje, maar wel leuk.

Nee, het is geen grapje, deze Give-away. De vorige maand zijn er meer bezoekers op deze site geweest dan ooit eerder. Bovendien is dit het 500ste berichtje was hier wordt geplaatst.

Wat geef ik weg? Zoals de trouwe lezers zullen weten, doe ik mee met een naaldenmapjeswap. Ik kreeg keurig een document met alle gegevens, zoals voorkeur en aversies en zo. Nu heb ik dat document even snel doorgelezen en heb het niet meer bekeken toen ik aan de slag ging. Dat is natuurlijk niet echt verstandig, maar heeft nu wel tot gevolg dat ik een leuk naaldenmapje heb gemaakt, dat ik niet naar mijn ruilpartner wil toe sturen. 

En aangezien ik geen twee naaldenmapje nodig heb en het leuk vind om een ander blij te maken, geef ik het hier weg. Nu eerst de foto's van de prijs.

Naaldenmapje 027 
De voorkant.

Naaldenmapje 028 
De achterkant.

Naaldenmapje 029 
En de binnenzijde.

Hoe maak je kans op dit naaldenmapje?  HEEL EENVOUDIG LAAT EEN REACTIE ACHTER!

Je hebt tot en met 7 april de tijd. 8 april volgt de uitslag.

Groetjes Helma

Please use the translate button.

7 gedachten aan “Geen grapje, maar wel leuk.”

 1. Wat goed, 500 berichten!!Op naar de volgende 500!
  Leuke stofjes heb je gebruikt voor het naaldenmapje!Fijn weekend

 2. hoi Helma,
  Ik leeg jou berichtjes ook altijd met veel plezier.
  Wat een leuk naaldenmapje.

  Een mooi en zonnig weekend toegewenst.
  Connie Aben

 3. Hoi,

  Ik leeg jouw berichtjes niet maar ik LEES ze natuurlijk.

  Groetjes Connie

 4. Een naaldenmapje is altijd handig, dus ik doe graag mee. Dank voor deze leuke giveaway, en nu op naar het 1000e bericht ^_^

 5. Hallo Helma,

  Als beginnend quiltster kan je een naaldenboekje heel goed gebruiken. Wat een leuke give-away.

  Hartelijke groet, Ria van Ingen

 6. Helma , is dit geen leuke give-away? Voor mij zeker de moeite om mee te doen hoor . Dus nu hopen , ….spannend. aan alle deelnemers veel succes gewenst en bedankt Helma voor dit gebaar. Groetjes uit Brugge Carine

Reacties zijn gesloten.