Pakje ontvangen.

Het is hier al een tijdje stil. Dat is niet omdat er niets te melden is, maar er gaan even andere zaken voor. Morgen hoop ik jullie weer even bij te praten over de belangrijkste zaken van de afgelopen dagen, maar nu even iets anders.

Zoals ik al eerder hier meldde, doe ik mee aan een naaldenboekjesswap. Mijn naaldenboekje heb ik afgelopen dinsdag naar Wilma gestuurd. Helaas ben ik zo dom geweest om geen foto's te maken. Ik hoop dat Wilma dat zal doen en deze  dan op haar weblog publiceerd.

Toen ik vandaag na mijn studieavond thuis kwam, lag er een dikke envelop op me te wachten. Hierin zat een super mooi naaldenboekje gemaakt door Jolanda. Haar blog vind je hier. Het naaldenmapje is helemaal in mijn kleuren gemaakt. Er zit zelfs een lapje in dat ook in mijn voorraad zit. Ik heb een fotocollage gemaakt van dit kunstwerkje, zodat niet alleen de voorkant, maar ook de binnenkant en de achterzijde bewondert kan worden. Jolanda, Bedankt!

C548F210-86DE-6DBE-674D-C3C1B6B1C0E3wallpaper 
Groetjes Helma

Please use the translate button. 

2 gedachten aan “Pakje ontvangen.”

  1. Goh, dat is wel een heel mooi apart mapje. Ga je vast jaaaaaaren plezier van hebben.
    Ik vond het een aardige swap om te doen.

  2. Mooi mapje heb je gekregen. Mijn mapje zat vandaag bij de post ook een prachtexemplaar. Plaats dit weekend wel foto’s op mijn blog.
    Inge

Reacties zijn gesloten.