Topdag.

Vanmorgen was ik alweer op tijd wakker. Alle spullen voor de workshop bij elkaar gezocht, koffie en thee klaar gezet en toen was het wachten om mijn klasgenoten. Angela, Malika en Latifa kwamen vol energie en enthousiasme binnen. Eerst het voorbeeld bewonderen, maar al snel zijn de dames druk aan de slag. Het werk kon amper onderbroken worden voor een kopje koffie of thee. Om twaalf uur is wel gelukt om uitgebreid te gaan lunchen in het pannenkoekenpaviljoen. De borden waren leeg voor ik er een foto van kon maken.

Aan het einde van de middag was dit het resultaat.

Workshop map 008 
Van de snijresten hebben we ook nog een paar boekenleggers gemaakt.

Workshop map 010 
En de laatste….

Workshop map 011 
Het is vooraf altijd spannend hoe een workshop zal verlopen. Dit was voor mij een topdag. Enthousiaste deelnemers, die blij zijn met het eindresultaat en graag nog eens zo'n dag mee willen maken. Beter kan niet!

Groetjes Helma

Please use the translate button.