klusje voor Theo

Enige maanden geleden kwam Theo met het verzoek of ik het gat in zijn broek wilde dichten. Het hoefde niet mooi of snel te gebeuren, maar zelf zag hij er geen gat in. Voor je het in de gaten hebt, zijn er maanden om gevlogen. Enkele weken geleden informeerde Theo of ik al enig zicht had op wanneer hij zijn broek weer ingebruik kon nemen. Mijn antwoord was toen dat ik die week wel een gaatje in mijn agenda zou vinden, maar zondag bedacht ik dat ik het nog niet had gedaan. Theo als je deze week nog een keer langs komt, zorg ik ervoor dat je broek klaar is. Dus gisteren op zoek naar een stukje stof om het gat me te vullen en toen rits rats met de zigzagsteek er overheen. Het voldoet aan de eisen, dicht maar niet mooi!

P1000138 
Groetjes Helma

Please use the translate button.