Bee werkje

 Afgelopen donderdag was het weer tijd voor de Bee in de lapjesgaard. Het was erg gezellig en er was ook veel moois gemaakt door de verschillende leden in de afgelopen tijd. Hier heb ik geen foto's van gemaakt. Ik ben toen bezig geweest met de Pies. 's Avonds tijd heb ik de eerste cirkel afgerond en er nog een tweede aan toegevoegd. Ik ben nu over de helft. Nog negen pies te gaan.

P1000320
Groetjes Helma

Please use the translate button.

Eén gedachte over “Bee werkje”

  1. Joh, wat ben jij toch ijverig! Er komt absoluut niets uit mijn handen op het moment. Hopelijk kan ik binnenkort mijn naaimachine weer een vaste plek geven, maar dan gaan we ook weer kort daarop naar NL…
    Werk nu aan een kruissteek projekt dat enige jaren heeft liggen “rijpen”. Gemakkelijk mee te nemen…… Kwam het tijdens het uitzoeken van wat er weg moest tegen. Vind het nog steeds mooi, en ik was al bijna op de helft….. dus houden en afmaken!

Reacties zijn gesloten.