Kiezen…

Zaterdag heb ik twee vriendinnen meegelokt naar een quiltwinkel (Birdblocks ) Eenmaal binnen heb ik ze uitgenodigd om allebei een leuk lapje uit te zoeken. Ik heb aangegeven dat de kleur niet uitmaakte, maar dat ik zeer lichte kleuren niet handig vond. Latifa en Malika keken me aan of ik gek was, maar gingen toen toch op zoek naar dat enen lapje. De andere aanwezige vonden het ook een rare toestand. Er waren namelijk honderden leuke lapjes en dan is xe9xe9n natuurlijk wel erg lastig kiezen. Toch is het gelukt. Hier zijn de twee lapjes.

P1000330 
Natuurlijk willen jullie nu weten wat ik met die lapjes ga doen. Ik ga nu niet vertellen wat het gaat worden, maar ik zal nog wel een klein tipje van de sluier oplichten. Bij beide lapjes heb ik een hele serie lapjes uit eigen voorraad gezocht. Heerlijk winkelen in je eigen kast. Dit zijn de lapjes die ik heb toegevoegd aan het lapjes van Malika.

P1000331 
En dit is het stoffenpalet bij het lapje van Latifa.

P1000332 
Wordt vervolgd….

Groetjes Helma

Please use the translate button.

3 gedachten aan “Kiezen…”

  1. Ik vermoed dat je voor je vriendinnen een tas gaat maken die qua kleur helemaal bij hun persoon past. Ben benieuwd of ik gelijk heb………..

  2. Wat een prachtig kleurenpalet heb je er van gemaakt. Het wordt steeds spannender. Ik weet niet of ik dit nog kan vol houden.
    Wil je echt niet een klein stukje vertellen?

  3. Wat een leuk idee……. Hoop het resultaat ook te zien te krijgen!

Reacties zijn gesloten.