Programma bekend.

De eerste week van september gaan Miems en ik weer een midweek naar Texel. Deze week kregen we een overzicht van de workshops waaruit we dan kunnen kiezen. Er zijn vier mogelijkheden, waarvan ik er twee wil maken. De eerste is de lensquilt die ik al een tijdje op mijn wensenlijstje had staan. Ik heb zelfs al stof gekocht en ook het patroon is reeds in mijn bezit. Hier een foto van het orgineel. Natuurlijk ga ik met mijn eigen kleuren werken.

Lensquilt
Verder staat er een quilt op het programma genaamd Venice Rose. Ik heb even op het internet gezocht en daar enkele foto's gevonden met verschillende variaties van dit patroon. Hier een collage van deze foto's. Het wordt nog even broeden op mijn eigen variant.

12929887-7A41-2A1C-B1DA-2159F04694B2wallpaper
Groetjes Helma

Please use the translate button.

Eén gedachte over “Programma bekend.”

  1. Oh leuk naar Ineke, ik ben afgelopen april voor de derde keer geweest.
    Veel voorpret alvast en daar ook veel plezier.
    Sandra

Reacties zijn gesloten.