Ik kan niet kiezen….

Gisteren heb ik de Variahexagonnen op de grond uitgelegd inclusief de randstof en papierentussenstukjes. Ik heb uiteindelijk vier variaties neergelegd, maar er is voor mij geen echt duidelijke winnaar.

Versie 1 (zo had ik het vooraf bedacht, maar ik ben er niet weg van.

P1000487
Versie 2 (ik kan ze ook diagonaal op een rij leggen)

P1000488
Versie 3 (of diagonaal de andere kant op als een slinger achter elkaar.)

P1000489
Versie 4 ( alle kleuren door elkaar, dit wordt wel erg rommelig)

P1000490
Zoals jullie wellicht gemerkt hebben uit het commentaar bij de verschillende versies twijfel ik tussen versie 2 en 3. Wat vinden jullie??

Groetjes Helma

Please use the translate button.

5 gedachten aan “Ik kan niet kiezen….”

  1. DUIDELIJK NUMMER 2. MAAR 4 KAN OOK ALS JE DE VERDELING EVEN IETS MEER HUSSELT.
    O. de caps lock…nou ja………..

  2. Ik ga voor versie 3. Maar als je de 5 rode, als een bloem, in het midden doet, (net uit het midden vanwege het aantal rijen). En je doet oranje en geel er om heen…. daarna roze en blauw in een cirkel erom heen…. en de groene gebruik je om de open gevallen plaatsen op te vullen???

    Of maak ik het nou nog moeilijker?

    Groeten uit Ens

  3. Kijk, als je maar reageert met de CAPS LOCK aan, krijg je vanzelf je zin….hahahahaha

Reacties zijn gesloten.