voor het raam

Miems zorgt er al jaren voor dat er altijd een quiltje hangt in het lange raam naar de voordeur. Het enige minpunt van die lokatie is dat de quiltjes er met name in de zomer bijna de hele dag in de volle zon hangen. Dit zorgt ervoor dat ze nog al snel verbleken. De zomerquilt was volgens Miems daarom hard aan vervanging toe. De afgelopen week heeft ze er de laatste hand aangelegd. Nu moet hij alleen nog worden opgehangen.

P1000491
Dit is de voorkant, maar ook de achterkant is zeer de moeite waard.

P1000492
Miems always makes sure there is a nice quilt hanging in the long small window next to the frontdoor. The only problem with the location is the constant summersun. The make the quilts go pale in no-time.  Therefore Miems decided it was time to make a new summerquilt. On the picture you can see the back and front. 

Groetjes Helma