In de weer met viltstiften.

Vandaag heb ik even de tijd genomen om nog wat kopietjes te maken van het Venice Rose ontwerp. Daarom kon ik vanavond weer heerlijk kleuren. Ik heb weer twee variaties gemaakt. Allereerst een variant die erg lijkt op de laatste van de vorige ronde.

P1000525

Het zwart in de buitenrand vind ik erg mooi. Welk ontwerp ik ook ga maken, dat ga ik zeker doen en dat betekent ook dat de bogen in twee tinten grijs zullen worden uitgevoerd.  En toen had ik nog een nieuwe mogelijkheid bedacht. Dit is de eerste versie daarvan, maar er zullen er zeker nog meer volgen.

P1000524

Help het kiezen wordt er niet makkelijker op, maar ik ga nu gewoon lekker door met kleuren. Ik hoeft ten slotte pas over een week of zes echt te beslissen.

Groetjes Helma

Please use the translate button.

2 gedachten aan “In de weer met viltstiften.”

  1. Tot nu toe vind ik de bovenste het mooist. De onderste heeft weg van de Costa Rica en die heb je ook dit voorjaar gemaakt. Degene die je vorige week inkleurde hebben veelal iets van een dahlia en he tmoet toch een tegeltableau worden?

  2. Moeilijk kiezen hoor… Ik vind die laatste ook wel erg mooi, zo met die gebogen lijnen.

Reacties zijn gesloten.