Het werkt echt!

Zoals sommige van jullie weten volg ik verschillende blogs met behulp van Google Reader. Op die manier hoef ik niet steeds te kijken of er iets nieuws te vinden is op de blogs die ik leuk vind, ik krijg gewoon een berichtje. Deze week zat er tussen die berichten iets wat me zeer interesseerde. Er zou een rollerpen bestaan die je weer volledig weg kon halen met de strijkbout. Na een korte online zoektocht kwam ik er achter dat de plaatselijke kantoorboekhandel de pennen verkocht. Ik heb een filmpje gemaakt van mijn test op de creme stof die ik gebruik voor de ChristmasFunblokken.

 

Er zijn nog meer kleuren te koop. Klik hier om het bericht te lezen, waardoor ik ben gaan winkelen.

Groetjes Helma

Please use the translate button.

Eén gedachte over “Het werkt echt!”

  1. Ik heb me laten wijsmaken dat als je de stof na het strijken in de vriezer legt, de tekst weer tevoorschijn komt.
    maar ja: wie legt zjn quilt nou in de vriezer?

Reacties zijn gesloten.