Top, top, top…

De laatste hand is gelegd aan de top van de Costa Rica Cartwheel-quilt. Nu liggen er drie tops te wachten op verdere verwerking tot quilt. Komend weekend wil ik deze tops quilten en verder afwerken. Ik zal me dus zeker niet vervelen.

Costa rica cartwheel 001
Groetjes Helma

Please use the translate button.

3 gedachten aan “Top, top, top…”

  1. Prachtig, maar wat een bescheiden kleurstelling voor zo’n meisje als Helma 😉

    Helemaal leuk hoor….echt schitterend……ik ben alleen zo gewend geraakt aan jouw artistieke kleurencombie’s (waar ik dan zelf nooit op zou komen), dat bovenstaande spontaan, verbaast bij mij op kwam, grinnik.

    groetjes,

  2. Hi Helma,

    Wow wat is ie mooi geworden! Heb jij een inschatting hoeveel stof je voor de achtergrond hebt gebruikt?

    Groetjes, Merel

Reacties zijn gesloten.