Groot Nieuws

In mei was ik even in de lapjesgaard om iets quilterigs te kopen. Vraag me niet wat, ik heb geen idee. Heleen de eigenaresse vroeg toen wat ik vond van het idee om samen met mijn moeder de workshopruimte met onze quilts te behangen. Ik was gelijk enthousiast, maar moest dit natuurlijk wel even met Miems overleggen. 

Het gaat er echt van komen. Miems en ik hebben onze eigen moeder-dochter-tentoonstelling. In oktober en november zijn onze werkstukken in de lapjesgaard te bewonderen. 

En dat is niet en enige nieuws. Tijdens de open dag op 3 september zullen de aftrap geven aan een leuke wedstrijd. De details houd ik nog even stil, maar onderstaande foto heeft er zeker mee te maken.

Ritsen 002
Groetjes Helma

Please use the translate button.

Eén gedachte over “Groot Nieuws”

Reacties zijn gesloten.