Nog een top klaar.

Waar was ik gebleven? In het laatste bericht voor de verhuizing vertelde ik dat ik de Strips and Curves quilt af had. Althans alleen de bies moest nog worden vast gezet en dat heeft Miems voor me gedaan. In de dagen die daarop op volgde heb ik hard doorgewerkt aan de Variahexagonnen. Ze zitten inmiddels allemaal aan elkaar. Helaas heb ik hier alleen een foto van een eerder stadium. En foto van de situatie nu volgt zo snel mogelijk.

 

Groetjes Helma

8 gedachten aan “Nog een top klaar.”

 1. Leuk dat jij ook overstag bent. Zoon Bram is voor mij aan de slag gegaan om een site neer te zetten en hopelijk gaat daar de komende dagen steeds meer bij komen. Ik denk dat web-log naar welog geen geode zaak is geweest voor alle bloggers daar. Na een mand is iedereen er behoorlijk at van….

 2. Ha Helma,

  ook jij heel veel succes met je nieuwe blog.
  ik zet ‘m bij mij erbij en bij Rini ook. Dan blijven we op de hoogte.
  ji hebt ook al schoenen op je blog.www,quiltingjeannet.blogspot.com en ikke ook al.
  Geinig!
  groetjes

 3. Mooi, nu kan ik jou weer “volgen”….. Die hele conversie gaat wel ten koste van veler websites…..
  Vraagje: de lettermaat is miniscuul, ik kan nauwelijks lezen wat ik aan je schrijf…….

 4. Leuk je nieuwe site je wilde toch al dus dit is een prima aanleiding!
  En nee ik geen schoenen ik heb altijd zo’n moeite met nieuwe dat ik blij ben met mijn drie paar!
  Wat leuk je Strips and Curves quilt je gaat als een speer hé!

 5. Leuk dat je weer online bent meid!! En soms is het gewoon nodig om die stoute schoenen aan te trekken. Heel veel succes en zet hem op, maak er wat van.
  Groetjes

 6. Hallo Helma,
  bedankt voor het sturen van je link…. en zoals je ziet heb ik m gevonden.
  Leuk om je weer te volgen.
  Groetjes!

Reacties zijn gesloten.