Tentoonstelling

In mijn tweede vakantie week heb ik ook nog de tijd gevonden om naar Leiden af te reizen. Natuurlijk deed ik dat om de Algemene tentoonstelling van het Quiltersgilde te bezoeken. De tentoonstelling was zeker de moeite waard. Een mooie combinatie van traditionele en moderne quilts. De eerste quilt waar mijn oog op viel is het topstuk van Willeke.  Nog leuker vond ik de pittige discussie tussen een echtpaar over hoe de quilt gemaakt is. Ze waren het niet met elkaar eens en gaven geen van tweeën toe. Wat een moment om binnen te komen.

 

Deze keer heb ik geen aankopen te tonen. Dat is ook niet zo verwonderlijk ik heb me aardig laten gaan in Birmingham, Texel en de Rijp. Ik heb nog genoeg spullen om mee aan de slag te gaan.

Voor de liefhebbers heb ik mijn foto’s in een fotoalbum geplaatst. Klik hier en je kan zien welke quilts mij erg aanspraken.

Groetjes Helma

Eén gedachte over “Tentoonstelling”

Reacties zijn gesloten.