De eerste beginselen

Vanmiddag heb ik de eerste les Sashi Ko gevolgd. Ik was aan de late kant, maar gelukkig had ik nog geen instructie gemist. Ineke legde ons geduldig stap voor stap hoe we ons eerste blok moesten maken. Aan het einde van de les zag mijn blok er zo uit. De gele zijde is tijdens het maken de achterkant. Uiteindelijk wordt het een dubbelzijdige quilt.

 

Groetjes Helma

Eén gedachte over “De eerste beginselen”

  1. Grappig joh. A.s. donderdag heb ik voor een dag Sashiko workshop hier ingeschreven….. De lesgeefster is Pepper Cory. Je kunt haar “google-en”. Ze is hier heel bekend, maar dat is Ineke toch ook??????
    Ik ben al jaren verliefd op Sashiko, maar ben nog nooit blij geworden van mijn eigen stiksels. Misschien gaat dat nu verbeteren? Ik vind handwerk toch ook wel heel erg heerlijk om te doen, dus wie weet wordt dat mijn volgende projekt?

Reacties zijn gesloten.