Plannen….

Begin juni maakte ik een lijstje met de projecten die ik in de zomer wilde doen. Het liefst voor de midweek van begin september. Er staan elf projecten op en het is inmiddels gelukt om zeven van die projecten af te ronden. Nog vier te gaan.

De hoogste tijd dus voor een nieuw lijstje. Waar ga ik me de komende tijd mee bezig houden. Deze keer geen elf maar vijftien projecten in willekeurige volgorde.

1. Sashi Ko
2. Christmas Fun
3. Venice Rose
4. Lensquilt
5. Variahexagonnen
6. Pie’s
7. Rood Jasje
8. Here lives a quilter
9. Yoga tas (voor Marrigje)
10. Ipad Hoes (voor Linda)
11. Sudokuquilt (2 versies)
12. New York beauty
13. Nearly Insaned
14. Nieuwe handtas
15. Geheim project.

Het is de bedoeling dat ik alleen aan deze projecten werk en pas als er iets klaar is, mag er weer een nieuw project worden toegevoegd. Deze lijst staat ook in de linkerkolom, waar ik ook de veranderingen (lees vorderingen) ga bij houden.

Groetjes Helma