GIVE AWAY!!!!

Soms lopen de dingen niet zoals je dat vooraf bedenkt. Ik had dit bericht al veel eerder op de dag willen plaatsen. Maar goed, beter laat als nooit.  De reden van de vertraging zal ik tonen in een volgend bericht.

Wat valt er te vieren?? Allereerst was het 14 september twee jaar geleden dat ik begonnen ben met bloggen. Die verjaardag is met de migratie van weblog in stilte voorbij gegaan. Verder is het vandaag een maand geleden dat ik op dit nieuwe adresje verder ben gegaan met schrijven. In die maand heb ik 57 berichten geschreven en waren er 1860 pageviews.

Dit alles is voor me reden om niet één maar twee cadeautjes uit te delen. Hier onder zie je twee stapeltjes met leuke lapjes. Dit zijn mini-sudokupakketjes. De komende dagen zal ik tutorials schrijven van mijn twee versies met deze pakketjes.

Wat moet je doen om dit leuke bundeltje in je bezit te krijgen?

Ik hou het heel eenvoudig. Laat een reactie op DIT bericht. Dat is alles. Ik ga een lootje trekken op zondag 30 oktober om 18.00 uur.

Groetjes Helma

11 gedachten aan “GIVE AWAY!!!!”

 1. Hoi Helma,

  Wat een leuk idee, een give away! Sinds kort volg ik je weblog, nadat ik jou en je moeder heb ontmoet bij de Lapjesgaard. Wij zaten toen te stoeien met de One Block Wonder cursus.
  Nog veel quilt- en blogplezier gewenst.

  Groetjes van Corrine.

 2. Hallo Helma
  Leuk dat je ook mijn blog bezocht hebt. Ik volg jou blog sinds de naaldenmapjes ruil op de voet. Mijn complimenten voor de hoeveelheid werk wat je verzet. Ben er weleens jaloers op. Wat leuk dat je een give away organiseert in het kader van je jubileum.
  Veel quilt plezier.
  Groeten Jolanda

 3. Ik ben natuurlijk reuze benieuwd naar die sudoku-quilt, dus ik houd het een en ander scherp in de gaten!

 4. Hoi Helma,

  Proficiat met deze mijlpaal!! Ik volg nog maar sinds kort je weblog (vanwege het ’tasje’)en vind het heel leuk om te zien wat je allemaal maakt en ook hoe je dat dan doet!
  Succes met alles.

  Groeten van Rian.

 5. Hallo Helma,

  Gefeliciteerd! Wat leuk dat je al weer twee jaar bezig bent! Ik ben alleen maar getuige geweest van de laatste paar maanden want toen ontdekte ik pas de quiltblogs… tja… onder welke steen ik daar voor geleefd heb, geen idee… 😉 Affijn ik haal het nu volop in, wat de tijd die ik aan het quilten zelf kan besteden niet ten goede komt.
  Maar ik kan je wel vertellen dat je mij wel aangestoken hebt want ik denk er zelf ook over om een blog te beginnen.
  Maar eh…heb je nog een cursus time management in de aanbieding? 🙂

  Greetz, Annemieke

 6. Hoi Helma leuke sudokoquilt heb je daar.
  Lees je blog altijd met veel plezier.
  Ik hoop dat je nog lang gaat bloggen Jitske

 7. Gefeliciteerd met het jubileum van je blog! Volgens mij bevalt het je hier wel na de ‘verhuizing’. Het adres vind ik in ieder geval goed te onthouden! Tot ziens!

 8. Hoi Helma,

  Gefeliciteerd……….. wat een mooi blog heb je en een super give-away!
  Nog vele jaren blog genot.

  Hartelijke groet, Ria van Ingen

 9. Wat leuk zo’n give away! Ik kijk vaak op je blog, geef bijna nooit een reactie maar deze keer waag ik ook een gokje. Groetjes, Tineke

 10. Leuk zo’n give away. Hoop dat ik in de prijzen val en heb je blog bij mijn favorieten staan voor de tutorial.
  Succes met je blog.
  Dini

Reacties zijn gesloten.