Overleg en …..

Verder hebben we vanavond met de leiding overleg gehad over de plannen van volgende week. We gaan dan vieren dat twintig jaar geleden besloten is dat we voortaan Berenclub gingen heten. Voor die tijd waren er meerdere namen in omloop, zoals handwerkclub, meisjeclub, handenarbeidclub, knutselclub enzovoort. In het jaar dat we op zoek waren naar een duidelijke krachtige naam, die niet door iedereen verandert werd in iets wat er op lijkt, maakte we verschillende projecten waarin beren voor kwamen. Ik was toen net leiding en stelde voor dat we tenzij er iemand met een beter idee kwam, we maar onder de naam Berenclub verder moesten gaan. En jullie begrijpen al er is geen betere naam geopperd.

Als leiding houden we er ook allemaal van om zelf te knutselen. Daarom hebben we tijdens ons overleg gelijk zitten rommelen met glasverf. Hier een foto van onze werkstukken.

Groetjes Helma