Quilten is delen

De workshop van gisteren was erg gezellig. Vijf deelnemers waren onder de bezielende leiding van Anneke Bos bezig met de Convergence quilt. Hier onder een collage van onze werkstukken aan het einde van de middag.

Groetjes Helma

3 gedachten aan “Quilten is delen”

 1. leuk zijn die quilts !!!
  maar welke is nu van jou??
  ik denk die midden boven,maar ze zijn allen mooi.

 2. Leuk Helma, alle 5 quilts bij elkaar.
  Ik vind je weblog erg leuk en zal je gaan volgen. Ik hoop dat het met je moeder gauw wat beter zal gaan.
  Heel veel sterkte gewenst, groetjes
  Anneke

 3. dag Helma,
  het was een verrassing om de quilts die we zaterdag hebben gemaakt, op jouw blog te kunnen bekijken, heel leuk!! het was een gezellige en leerzame dag en nu ik op je blog heb gelezen van de onfortuinlijke val van je moeder , wens ik je moeder veel sterkte toe. waarschijnlijk komen we elkaar wel weer eens tegen bij Heleen. ik zal je blog blijven volgen, kan er nog veel van leren. misschien ga ik ook nog eens een lensquilt maken WIM.
  groeten en tot ziens,
  Marianne

Reacties zijn gesloten.