Bijkletsen

Gisteren was het eindelijk zover. Tijd om bij te praten bij met mijn vriendinnnen van de IPABO. We hebben allemaal een drukke agenda, dus het wat voeten in de aarde eer we een datum hadden gevonden. De dag vloog om. Onder het genot van een kop koffie of chocolademelk met slagroom begon het bij praten. Het leek net of we elkaar gisteren nog gesproken hadden, zo vertrouwt was het. We  slenterenden vervolgens   door de Kalverstraat. Natuurlijk gingen we ook een paar winkels binnen. Met name in de Slegte zijn we allemaal geslaagd. Ik als quilter moest natuurlijk even bij de hobbyboeken kijken. Dit is het eerste boek dat ik vond.

Groetjes Helma

3 gedachten aan “Bijkletsen”

  1. Kijk, gelijk een doel voor het gekleurde biaisband dat je in september bij Sylka kocht.
    Laat ik nu dit weekedn ook een patroon gevondne hebben waar rdat bij gebruikt kan worden………..
    Twee zielen één gedachte zeker?

  2. Goede vondst! Je vindt er natuurlijk wel iets van je gading in!
    Ik kreeg de nieuwste Burda quilten van mijn vriendin Ellen, die er een prachtquilt in heeft!

Reacties zijn gesloten.