Plannen…

Naast het schrijven van een blog, ben ik ook ieder dag bezig met het volgen van andere blogs. Hiervoor gebruik ik google reader. Vandaag werd ik van meerdere blogs attent gemaakt op een nieuwe rage. Jeanneke start per 1 januari een project van 366 huisjes. En iedereen mag meedoen. Ze heeft er speciaal een apart blog voor gestart. Als je op het huisje in de linkerkolom klik kom je op haar blog en kan je alles over haar huisjesquilt lezen.

Ik weet nog niet hoe ik het zelf ga invullen. Wel betekent dit dat ik een stok achter de deur heb om ervoor te zorgen dat ik een project van mijn lijst af maak. Ik mag van mezelf anders niet starten met iets nieuws.

Building Houses from Scraps

Groetjes Helma

2 gedachten aan “Plannen…”

  1. Ook ik ben overstag gegaan en wat leuk dat jij ook mee doet! Maar eh… 365 huisjes gaat het bij mij niet worden hoor…. maar het lijkt mij heel leuk om met heel veel mensen iets te doen en te zien hoe iedereen zijn draai daar aan geeft….Ben al druk aan het nadenken over de kleurtjes….

  2. Leuk, ik heb me ook aangemeld. Een goed idee om al mijn strookjes 3 x 10 cm eens weg te werken.
    Ik zit in de luxe positie dat ik dit werkje mooi tijdens de koffie- en lunchpauzes kan doen. Zo’n klein huisje per dag moet toch te doen zijn? En anders verruimen we op het werk de pauzetijden maar…..haha

Reacties zijn gesloten.