Voor de thuisblijvers

In oktober heb ik gelijk een filmpje gemaakt van de quilts in de Lapjesgaard. Ik heb toen wel een klassieke fout gemaakt. Ik draaide mijn fototoestel halverwege de film. Als je die beelden terugkijkt, moet je ineens met je hoofd in je nek kijken. Daarom heb ik afgelopen zaterdag een nieuwe filmpje gemaakt. Na het toevoegen van wat titels en een stukje muziek in plaats van mijn rare stem is het dit geworden.

Er zijn ook nog foto’s van alle quilts, maar ik het nu geen tijd om die te uploaden. Die volgen later.

 

 

Groetjes Helma

Eén gedachte over “Voor de thuisblijvers”

  1. Hoi Helma,

    Prachtige quilts zijn het hoor! Vooral die met fellere kleuren vind ik erg mooi. (De ster met witte achtergrond bijv.)
    Zelf zou ik graag nog eens een mandala maken, maar moet dan eerst een mooi patroon zien te vinden!

    Fijne dag en groeten van Rian.

Reacties zijn gesloten.