Gratis op te halen.

Miems en ik hebben opgeruimd. En daarbij kwamen we een grote zak met kerststofjes tegen die we graag aan iemand anders cadeau doen. Het is echter te zwaar om zomaar gratis op te sturen. Daarom kan de zak gratis worden opgehaald, tenzij de portokosten voor je rekening wil nemen, dat mag natuurlijk ook. Ik heb even gewogen en het weegt ruim twee kilo. Bij de post kost het versturen dan 6,75.  Hier onder zie je een foto van de hele berg. Niet alles is goed te zien, maar het zijn wel allemaal quiltstoffen. Als je interesse hebt laat dan een reactie achter op dit bericht. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt.

Groetjes Helma

De lapjes zijn vergeven.

Eén gedachte over “Gratis op te halen.”

  1. Dat zijn leuke kerstlapjes Helma! Ik weet niet of ik de eerste ben, en ik woon ook niet in de buurt, maar vind het geen probleem om porto te betalen. Ik heb óók een broer in Amsterdam ( is dat in de buurt van jou?), én een goede vriend van mijn zoon in Amstelveen én een zoon met een OV kaart dus als ik met hun één van hun een deal kan maken om het op te halen zijn dat 4 mogelijkheden…..

Reacties zijn gesloten.