Wat is kerst???

Voor mij is kerst naast het vieren van de geboorte van Jezus, vooral een moment in het jaar waarop je de tijd maakt om met familie door te brengen. En daar hoort dan ook een uitgebreide maaltijd bij. Het gaat niet om het eten, maar om het goede gesprek aan tafel.

Groetjes Helma

2 gedachten aan “Wat is kerst???”

  1. De enige passende reaktie hierop is: Amen!
    Hier is de kado hype zo buiten proportie dat je er recalcitrant van zou worden! Zoals jij het beschrijft herinner ik het mij uit mijn jeugd bij vrienden en buren.

  2. Dat ziet er zeer smakelijk uit!

    Jouw voorstel over de kerstlapjes vind ik prima!
    Ik heb er geen directe plannen mee en het lijkt mij leuk om jouw en je moeder te ontmoeten én de tentoonstelling een keer te bezoeken!

    Groeten uut Ens- Buiten

Reacties zijn gesloten.