Testjes???

Gisteren zagen de personen die mij via google reader een testberichtje langs komen. Ik zal nu maar even uitleggen waarom dat was. Na lang dubben heb ik een facebookaccount aangemaakt. Ik heb nog geen idee hoe ik dit account ga gebruiken, maar één ding weet ik wel. Het leek me handig als de berichten die ik op mijn blog plaats ook automatisch daar worden vermeld. Natuurlijk niet de hele tekst en foto’s, maar wel de titel en een samenvatting, dat is ook wat je ziet in google reader.

Om dit soort berichten te kunnen doorsturen, zonder verdere handelingen, heb je een plugin nodig. En daar moet je dan allerlei vakjes invullen met de juiste inhoud. En daarna ga je natuurlijk testen of het werkt. Nu ben ik  nog niet zo bedreven om dit soort dingen helemaal zelf te regelen. Gelukkig heb ik heen super handig broertje. En hij heeft dan ook de boel ingevuld en het testbericht verstuurd.  En het werkt nu. Daarom Theo bedankt!

Groetjes Helma

2 gedachten aan “Testjes???”

  1. Helma,
    Ik heb ook een facebookaccount en tot en met november werden mijn blogs ook automatisch aangekondigd op Facebook. Alleen kreeg ik in november een berichtje van facebook dat ze die mogelijkheid zouden afschaffen. En dat is ook gebeurt, mijn blogs komen niet meer automatisch op facebook terecht. Ik moet er nu zelf een melding van maken.
    Mocht jij het toch voor elkaar krijgen dat het wel automatisch gebeurt, dan hoor ik dat graag. Dan probeer ik het ook weer.
    hartelijke groet, Janine

Reacties zijn gesloten.