keuzes, keuzes…

Al dagen ben ik aan het dubben. Nu mijn jasje af is, mag ik een nieuw project starten en dat kan natuurlijk maar één project zijn. Buildinghouses from scraps. Als je nog niet weet waar dit over gaat, klik dan op het huisje in de linkerkolom, dan ga je naar de site met volledige uitleg.  Het project is dus besloten, maar nu is de grote vraag welke stoffen ga ik gebruiken en hoe ga ik de huisjes bouwen. Wel hoe ik de huisjes ga bouwen weet ik nog niet, maar de stof is gekozen.

Ik ga een roze jellyroll gebruiken voor de ramen en deuren. Verder heb ik een lichtblauwe stof voor de lucht en cornerstones gekozen en een donkerblauw met een wit spikkeltje voor de sashings. Tot slot ga ik de huisje verder blauw maken. Hiervoor gebruik ik de blauwe stoffen die ik al een tijdje verzamel voor de DJ die ik ooit nog eens met de hand wil maken. Op de foto zie je waarom het geen enkel probleem is om er nu eerst een huisjesquilt mee te maken.

Groetjes Helma