Twaalf, dertien en…

Het is gelukt om vandaag nummertje 12 en 13 in de rij van huisjes toe te voegen.

En dan is er nog meer huisjes nieuws. Deze week lag er zo maar een envelop op me te wachten. Ik verwachtte niets, dus ik was gelijk erg nieuwsgierig. En wat zat er in.

Cuny, Bedankt voor deze leuke verrassing. Ik weet niet of jouw kersthuisje aan de voorzijde of als label gebruikt gaat worden, maar hij komt zeker in mijn huisjesquilt. Ik zie je morgen in Den dolder.

Groetjes Helma

Eén gedachte over “Twaalf, dertien en…”

  1. Ik geniet van je huisjes, veel blauw …… Ga je alle huisjes met blauw maken? Weet je al welke kleur je gaat gebruiken voor je tussenstroken? Ga lekker door he met huisjes maken, zie je denk ik dan ook wel in den Doldee morgen 😉 Mijn dorp hangt in het leslokaal en om de een of andere reden zit er bij mij helemaa, niet zoveel blauw in, maar dat kan nog komen!
    Groetjes
    Marina

Reacties zijn gesloten.