Bouwstop…

Waar ik vooraf al een beetje voor vreesde is gebeurt. Ik kom niet toe aan andere dingen als ik iedere dag een huisje wil laten zien. En daarmee werd het een strijd en geen genot om huisjes te bouwen. Bovenal moet quilten een hobby zijn, waar ik van geniet en energie uitput. Daarom ga ik niet meer iedere dag een huisje laten zien. Ik ben nog steeds van plan om 366 huisjes te bouwen, maar in welk tempo en op welk moment de quilt af zal zijn, laat ik afhangen van mijn zin in het bouwen van huisjes. Nu ga ik lekker genieten van de nieuwste Quilt&Zo.

Handtekening

2 gedachten aan “Bouwstop…”

  1. Helemaal OK toch om je mooie huisjes in je eigen tempo te maken. Voor mij is het ook een aardige “Tijdsolkop”! En ik doe het dus ook op m’n eigen maniertje.
    Veel leesplezier want ik heb al gezien dat er weer heel veel moois in staat.
    Huisjesgroetjes, Anje.

Reacties zijn gesloten.