Een kleine impressie

Afgelopen weekeinde waren de Quilt- en patchworkdagen in Vijfhuizen. Natuurlijk ben ik daar naar toe geweest. Het was best spannend om af te spreken met Annemieke die ik alleen via het internet kende. Ze heeft net als ik een blog. Klik hier als je haar verhalen ook eens wil lezen. Gelukkig herkenden we elkaar gelijk. Het was een genot om al wandelend tussen de kraampjes en quilts elkaar te leren kennen. Ik kwam ondertussen een heleboel bekende tegen van de midweken op Texel en van workshops in de Lapjesgaard. Ik heb niet een volledige fotoreportage gemaakt van de tentoonstelling, omdat ik dom genoeg vergeten was de batterij van het fototoestel op te laden. Het is wel gelukt een kleine impressie te geven van met name de quilts. Hier dus geen foto’s van winkeltjes. Klik hier om naar het fotoalbum te gaan. Dit is de quilt waar ik het meest van onder de indruk was.

Handtekening

3 gedachten aan “Een kleine impressie”

  1. Hoi Helma,

    Ik begrijp dat jij dit de mooiste quilt van de tentoonstelling vindt! En dan heb ik hem niet eens in het echt gezien.
    Jouw Venice Rose ziet er ook al prachtig uit!

    Groeten van Rian.

  2. Wat een bijzondere quilt in helemaal mijn kleuren. Ik kan mij voorstellen dat je hier van onder de indruk was!

    groetjes,

Reacties zijn gesloten.