Nog geen echt uitgewerkt plan.

De titel van dit bericht slaat op de Venice rose. De basiscirkel zit in elkaar, maar de verder invulling van het patroon staat mij niet echt aan. Daarom moet ik zelf iets verzinnen. Het orginele patroon is gebaseerd op een tegelvloer in Venetië en dat wil ik absoluut vasthouden. Allereerst ga ik het middelpunt van de cirkel maken. Dit centrum zal ik vijf keer maken. De vier extra cirkels komen op de hoeken. Vervolgens wil ik alle cirkels in een gepatchte (lees tegelvloermotief) plaatsen. Hoe het laatste eruit gaat zien weet ik nog niet. Allereerst ga ik aan de slag met de vijf cirkels. Hiervoor het ik de eerste voorbereidingen gedaan. In ieder zakje zitten zestien papiertjes en zestien stukjes stof. Als ze aan elkaar zijn genaaid, worden ze geappliceerd op een zwarte cirkel. En nu aan de slag.

Handtekening

2 gedachten aan “Nog geen echt uitgewerkt plan.”

  1. Wat een moed! En ik zit te zuchten over een projektje dat niet echt helemaal naar mijn zin wordt (lees: precies genoeg)……. Ik houd me steeds voor dat het een gebruiksquilt voor een 5-jarige wordt. Denk je dat het die wat kan schelen hoe precies alles uitkomt??

Reacties zijn gesloten.