Heerlijk avondje.

Gisteravond mocht ik genieten van een heerlijk drie gangen diner. Dit alles klaar gemaakt door mijn broertje, als dank voor het maken van de gordijnen. Het begon met een glas wijn bij olijven en andere heerlijkheden. Daarna werd ik verwent met een gekruide salade met gerookte eendenborst. Hier de foto.

Hierna volgde de hoofdgang. Dit had nog wel wat voeten in de aarde. Tijdens het schudden van de spruitjes en spekjes brak de steel van het pannetje af. Resultaat was dat weer opnieuw moest worden begonnen. Het was dus even wachten, maar dan heb je wel wat. Het geheel werd afgerond met drie soorten chocoladeijs en verkruimelde chocolate chip cookies. De laatste gang was al op eer we er een foto van konden maken.

Handtekening

Eén gedachte over “Heerlijk avondje.”

  1. Het ziet er heerlijk uit Helma, leuk idee om je zo te bedanken voor het maken van de gordijnen, zie ik mijn broertjes nog niet doen ;-))
    Groetjes
    Marina

Reacties zijn gesloten.