Veel meer mogelijk.

Ter afwisseling ben ik weer even verder gegaan met de sterren die ik wil gebruiken bij de verdere invulling van mijn Venice rose Quilt. Bij nadere inspectie bleek dat ik in mijn eerste ster een foutje had zitten. Dat heb ik eerst hersteld. Vervolgens kwam ik er achter dat er meer variaties mogelijk waren dan ik dacht. De kleuren kunnen met de klok mee of tegen de klok in veranderen. En de lichte en donkere stof kunnen links of rechts in een sterpunt zitten. Alles bij elkaar dus vier mogelijkheden.  Hier zie je de eerste twee complete sterren op naar de volgende.

Handtekening

 

Eén gedachte over “Veel meer mogelijk.”

  1. Je Venice Rose is erg mooi geworden, ik ben heel benieuwd naar de hele uitwerking van je Venice Rose en de sterren erbij! Ik las dat je een zwart rondje in het midden van je sterren wilt maken, misschien is het ook een idee om je sterren met borduur draad op de naailijnen te accentueren met bijpassend draad, dan kan je in het midden ook een hoop weg sjoemelen, ik denk zelf dat een zwarte punt in het midden niet het resultaat geeft waar je op hoopt, dat zou zonde zijn van al je werk! Ooit hoop ik de Venice Rose zelf ook nog te maken. 😉 Ik volg je al een tijdje en zal dat blijven doen, ben heel benieuwt!!

Reacties zijn gesloten.