Top klaar en meer.

Allereerst is het gelukt om het kraamcadeautje af te maken. Ik laat alleen het pakje zien, totdat ik het heb overhandigt aan de ouders. Wellicht herkennen jullie het inpakpapier.

Verder is de top van de variahexagonnen klaar. Nu kan ik de boel gaan voorbereiden om met de hand te gaan doorquilten. Ik moet nog even een achterkant stofje zoeken en dan kan ik aan het rijgen slaan.

Handtekening

 

6 gedachten aan “Top klaar en meer.”

 1. Mooi die hexagonnen quilt en die rand past er prachtig omheen!
  En de inhoud van he pakje krijgen we vast nog wel te zien. Zo te zien ben je weer een stukje beter? Beter dan bankhangen he?
  Groetjes
  Marina

 2. Dit is een héél mooie, aparte Variahex!! Ik hou niet zo van hexagonnen (het doen, niet het zien) maar dit is wel een exemplaar waarvan ik zeg…….misschien moet ik ook eens…..NEE! Toch maar niet! Het werken met malletjes ligt me niet.

 3. Hallo Helma, Hoe is het met je en je maakt nog steeds prachtige dingen. Wat leuk om jou naam weer eens een keer tegen te komen. Ik mis je nog vaak in Leerdam.
  Was altijd uit Gorinchem vandaan net een lekker ritje om weer even een paar prachtige lapjes te scoren.

  Groetjes Sia .

  1. Hallo Sia,

   Helaas moet ik je teleurstellen. Ik ben niet ‘die’ Helma de Jong van de winkel in Leerdam.

   Groetjes Helma

Reacties zijn gesloten.