Heerlijke vrije middag.

Vandaag was een dag met een gouden randje. Vanmorgen eerst gewoon werken. Even snel lunchen en daarna samen met Miems op weg naar Otterlo. In het  tegelmuseum daar is een zeer leuke quilttentoonstelling. De quilts hebben tegelmotieven, waar mogelijk heeft het museum er de bijpassende tegel bijgelegd.

Na een heerlijk vers kopje thee gingen op weg naar Dieren. Hier konden we de miniatuurtentoonstelling van het quiltersgilde bewonderen. Wat een gigantisch leuke tentoonstelling. Morgen is de laatste dag,  nog één kans om echt te genieten. Hier een klein voorproefje.

De verdere foto’s van beide tentoonstelling zal ik pas publiceren als de tentoonstelling is afgelopen. Na al deze quilts hebben we eerst op een bankje van de zon zitten genieten. Tot slot van ons uitje zijn we een hapje gaan eten bij een pizzeria. Al met al een geslaagd uitje.

Handtekening

3 gedachten aan “Heerlijke vrije middag.”

  1. Hoi Helma! Ik heb vandaag mijn gewonnen etui met de post gekregen. Wat is hij leuk! Dank je wel nogmaals!

  2. Hoi Helma, ik herken een bekend tegelpatroon. Grappig is dat…. ik heb totaal andere kleuren gebruikt en ook een heel andere techniek…. maar de oorsprong is weer wel hetzelfde…

Reacties zijn gesloten.