klaar voor vertrek.

Het is zover. Straks na de lunch vertrekken Miems en ik richting Texel. Het is altijd een hele klus om alle benodigde spulletjes bij elkaar te zoeken. Wat heb je nodig en wat kan wel thuis blijven.  Natuurlijk neem je uiteindelijk veel te veel mee, maar dat mag de pret niet drukken. Morgen zal ik vertellen welke projecten er op het programma staan. Nu alleen een foto van mijn leesvoer voor vandaag. De nieuwste Quilt&Zo. De quilt op de voorkant heb ik vrijdag in Veldhoven in het echt gezien. Echt een topstuk.

Handtekening

Eén gedachte over “klaar voor vertrek.”

  1. De quilt heeft een tijdje in mijn winkel gehangen, Elly wou er een workshop van geven, maar er was geen interesse helaas!
    Veel plezier op Texel en geef Ien een knuffel van me!
    Groetjes
    Marina

Reacties zijn gesloten.