Nu allemaal te bekijken

Het is gelukt om alle foto’s van Veldhoven in een fotoalbum te plaatsen. Het zijn er ruim 130 geworden. Klik hier om ze allemaal te bekijken. Hier slechts een foto van één van mijn favorieten.

Hier zit nog wel een verhaal aan vast. Voordat ik foto’s ging maken, heb ik eerst alleen maar gekeken naar de quilts. Deze quilt viel mij toen gelijk al op, omdat hij me deed denken aan een kussen met een groene knopenboom dat ik ooit op een foto had gezien, die Josephine me mailde. Toen ik vrijdagavond thuis achter de computer mijn foto’s bekeek, bleek dat ik geen foto van deze quilt had gemaakt. Gelukkig heeft Cunny zaterdag deze foto speciaal voor mij gemaakt.

Cunny nogmaals bedankt.

Handtekening

Eén gedachte over “Nu allemaal te bekijken”

  1. Leuk hoor. Wat is dat roze, zijn dat strikjes?? Veel plezier op teiland…

Reacties zijn gesloten.