De projecten.

Zoals altijd begon de midweek met het begroeten van oude bekende en blije nieuwe gezichten. Al snel was het een gezellige boel. Ineke kwam daarna met haar gebruikelijke voorstelrondje en natuurlijk liet zij de projecten die waaruit wij een keus konden maken deze midweek.

Het eerst project, de hartjesquilt, maak met behulp van een jellyrol. De hartjeblokken worden afgewisseld met strokenblokken. Hier een detail van de quilt, die niet goed vlak lag. Hierdoor lijkt het allemaal erg scheef, maar dat is het niet.

het tweede project, de tulpenquilt, maakt ook met behulp van een jellyrol. Dit is een heel groot voorbeeld, dus ook weer een golvende detailfoto.

Het derde project is een tas. Deze keer de big shopper. Geschikt om een grote snijmat, linialen en verder quiltbenodigheden in mee te nemen. Hij heeft twee leuk ‘voorkanten’.

En het vierde project tot slot, is een gezellige kattenquilt. Dit is het project waar ik mee aan de slag ga. Hier een foto van één blok.

Tot zover. Nu ga ik lekker slapen.

Handtekening

 

4 gedachten aan “De projecten.”

  1. Hoi Helma,

    Veel plezier tijdens de quilt midweek. Leuke keus heb je gemaakt.

    Groetjes van Corrine.

  2. Hoi Helma, ik zit een beetje duf (jetlag) langs wat blogs te surfen en ontdek dat het alweer midweektijd voor jou is! Leuk hoor. Hoewel ik zelf niks te klagen heb. Kom vandaag namelijk net terug van een eiland (met een flink hogere temperatuur). Veel plezier op Texel! Groeten aan Ineke en eventuele andere bekenden (Miems natuurlijk).

  3. Oh, het zou me weer onmogelijk vallen om een keuze te maken. Wat ziet het er allemaal weer prima uit!

Reacties zijn gesloten.