Wat is er zoal gemaakt.

Het is wel leuk al die verhalen over verwennerijtjes, maar wat is er nu met lapjes gemaakt. Hier een kleine impressie. Tulpen van Nell en Joke

De blokken van Carla.

De Kyotosterren van Anja.

De eerste NI-blokken van Willeke

En natuurlijk de eerste bootje voor de stichting Verdanda.

Dit is geen compleet overzicht, maar geeft wel een aardig beeld van onze activiteiten. Morgen hoop ik het een ander van mijn eigen werk te kunnen laten zien.

Handtekening

2 gedachten aan “Wat is er zoal gemaakt.”

  1. Busy, busy… Leuk om het op deze manier toch mee te maken. In tegenstelling van jullie activiteiten hadden we weer een vergadering over de aanleg van de vrelichting, maar ik geloof dat we er nu uit zijn!
    Verder zwoeg ik aan een quilt die ik al enige jaren geleden gefrustreerd in een doos weggeborgen had. Die moet nu eerst af! Alles uit elkaar gehaald en opnieuw begonnen. Ik dacht altijd dat ik best accuraat ben, maar dit lijkt op niets. Rolmes ter hand genomen en het projekt “into submission” gesneden….. (Aussie Quilt uit Quiltmania van enige jaren geleden)
    Veel plezier!

  2. Kijk, dat is nu een goede taakverdeling: Willeke de mensen en het eten en jij de stoffigheden.. Zo blijven wij goed op de hoogte! Ik ben benieuwd naar de volgende editie 😉

Reacties zijn gesloten.